Nieuw: Swipe Off!


Nu bij ons te huur: Een unieke dubbele stormbaan geheel naar het tv programma: Wipe Out (TM).  Happy Rent verhuurt als enige in Nederland deze dubbele “Swipe-Off” baan. Met een dubbele Base Jump, Dubbele Bouncing Balls en een dubbele Punch Battle.


Ben jij er klaar voor?

Huur nu onze nieuwe swipe off baan van 45 Meter!

Als eerste wacht jou en je tegenstander de wand met bokshandschoenen, red je het door de hindernissen en verkoop je je tegenstander alvast een flinke punch? Of zag jij die rode bokshandschoen net te laat? Hierna is het rennen geblazen om als eerste bij de dubbele rode ballen te komen, maar pas op dat je tegenstander niet op dezelfde bal springt, want dan wordt je de lucht in gekatapulteerd! Vanuit onze dubbele Base Jump beleef jij en je tegenstander als laatste nog even een vrije val van 3,5 Meter, Red jij het als eerste tot aan het einde?


Prijs: € 1111 (3 delen)

Transport: € 25 + € 0,65 per gereden KM (4* de afstand)

Begeleiden: € 25 p/u (optioneel)

Swipe Off

45 Meter

De Swipe Off XXL is de langste race in ons assortiment, kom jij als eerste aan het einde van deze 60 meter lange baan?

Als eerste wacht jou en je tegenstander de wand met bokshandschoenen, red je het door de hindernissen en verkoop je je tegenstander alvast een flinke punch? Of zag jij die rode bokshandschoen net te laat? Dan moet je ongehinderd over de dubbele rode ballen, maar pas op dat je tegenstander niet op dezelfde bal springt, want dan wordt je de lucht in gekatapulteerd! Als je dit overwonnen hebt wacht er na een flinke klim nog een vrije val van 3,5 Meter op je! Hierna kom je terecht in onze jungle stormbaan waar je door verschillende hindernissen moet om bij de klim wand aan te komen. Eenmaal boven glij je langs de palmbomen naar de finish. Durf jij het aan?


Prijs: € 1444 (5 delen)

Transport: € 25 + € 0,65 per gereden KM (4* de afstand)

Begeleiden: € 25 p/u (optioneel)

Swipe Off XXL

60 Meter

Combineer 2 Swipe Off Banen voor een battle van 30 Meter

Huur de Base Jump samen met de rode ballen of de punch battle voor een betaalbaar spektakel


Prijs: € 799 (2 delen)

Transport: € 25 + € 0,65 per gereden KM (4* de afstand)

Begeleiden: € 25 p/u (optioneel)

Swipe Off Medium

30 Meter

Of

+

Kies uit een van deze 3 Swipe Off banen en let the Fun Begin!


Prijs Dubbele Base Junp: € 444

Prijs Dubbele Bouncing Balls: € 399

Prijs Dubbele Punch Battle: € 333


Transport: € 25 + € 0,65 per gereden KM (4* de afstand)

Begeleiden: € 25 p/u (optioneel)

Swipe Off Los

Of

Of

Informatie:


Bezorgen:

Happy Rent levert deze attractie in heel Nederland voor een transport vergoeding van € 25 + € 0,65 per gereden kilometer, dit is dus 4 keer de afstand. Indien u kiest voor begeleiding is dit dus slechts 2 keer de afstand. Het is niet mogelijk om deze attractie zelf te komen ophalen.


Opbouwen:

Wij helpen met de opbouw maar hebben 3-4 personen hulp bij op- en afbouw nodig.


Begeleiden:

Wij raden u aan om minimaal 1 personeelslid van Happy Rent in te huren voor de begeleiding, zodat de attractie op een verantwoorde en veilige manier gebruik wordt. Dit is niet verplicht maar wel raadzaam.


Veiligheid:

Deze attractie is gekeurd door het Liftinstituut aan de hoogste Europesche norm en naast de uitmuntende kwaliteit dus ook heel erg veilig!


Kwaliteit:

Onze baan is van Nederlandse Top Kwaliteit, omdat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop staat hebben wij gekozen voor hoogstaande Nederlandse kwaliteit. Deze baan is door professionals ontworpen, vervaardigd uit het beste materiaal, en hoogfrequent aan elkaar gelast. Hierdoor is onze baan niet alleen zeer veilig maar ook heel erg duurzaam.


Blower:

Deze attractie wordt geleverd met Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 1.100 Watt per stuk en dienen constant aan te staan tijdens gebruik.


Benodigde Elektriciteit:

Per blower ligt het vermorgen op 1.100-1.500 Watt, wij raden u aan om maximaal 2 blowers per vrije stroomgroep aan te sluiten. Hieronder een overzicht van het aantal benodigde groepen:

Base Jump: 2 blowers = 1 vrije stroomgroep.

Bouncing Balls: 2 blower = 1 vrije stroomgroep.

Punch Battle: 1 blower = 1/2 vrije stroomgroep.

Stormbaan Jungle run: 2 blowers = 1 vrije stroomgroep.

Voor de Swipe Off XXL baan heeft u dus 4 vrije stroomgroepen / 10.500 Watt nodig.

Voor De Swipe Off baan 3 vrije stroomgroepen / 7.500 Watt 


Reserveren:

Om deze attractie te kunnen reserveren hebben wij de adresgegevens voor de factuur nodig. Deze kunt u per E-Mail aan ons doorgeven. Vermeld bij uw aanvraag uw volledige adresgegevens inclusief telefoonnummer en de gewenste huurdatum. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging per E-Mail. U dient het huurbedrag vooraf binnen de gestelde betalingstermijn over te maken, ook hiervan ontvangt u een bevestiging.


Prijzen:


Dubbele Base Jump: € 444

Dubbele Bouncing Balls: € 399

Dubbele Punch Battle: € 333


Swipe Off Medium: € 799 (2 delen)


Swipe Off: € 111 (3 delen)


Swipe Off XXL: € 1444 (5 delen)


Transport: € 0,50 per gereden KM (4* de afstand)

Begeleiden: € 25 p/u (optioneel)


Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.


Extra dag = 50% Korting!


Reserveer nu!

Stuur een E-Mail: info@happyrent.eu

Of bel: 085-002-0026

Happy Rent

Gaasstraat 3A

6369 VA

Simpelveld


Tel: 085-002-0026


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.nl

www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be


KVK Maastricht: 14083173

BTW-NR: 1594.56.319.B01

wipe out huren zeskamp wipeout huren wipe out baan huren wipe out baan verhuur wipe out attractie wipe out attractieverhuur wipe out mega balls wipe-out stormbaan huren zeskamp verhuur wipe out! wipeout huren wipeout mega balls huren wipe out base jump huren wipe out bouncing balls huren wipe out battle verhur wipeout stormbaan base jumo wipe out wipeout baan verhuur wipe out baan huren wipeout te huur wipeout verhuur whipe out huren wipe-out mega bals hindernisbaan Wipe-out verhuur Wipe-out parcour Wipe out luchtkussen huren base jump huren wipe-out basejump huren wipe out ballen huren dubbele base-jump wipe out baan verhuur Nederland wipeout baan wipe-out baan attractieverhuur Wipe-Out Baan huren

Welkom op Wipeoutbaan.eu

De Ultieme Swipe Off Baan!

Uniek in Nederland!

www.wipeoutbaan.eu is onderdeel van: